Marrom Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Widzę, że sporo osób zainteresowało się tworzeniem filmów z roślinami owadożernymi w roli głównej. Myślę że warto by było ogłosić jakiś mały konkurs w porozumieniu z administracją. Potrzebny był by regulamin i nagrody. Te drugie jestem przynajmniej częściowo zapewnić. Na pisanie regulaminu mam trochę mało czasu. Czy ktoś z moderatorów był by chętny poprowadzić takowy konkurs? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 (edytowane) Ja juz bym nawet jakis mial A filmiki mozna by bylo wzucac na youtube i bysmy podawali tylko linki Edytowane 14 Marca 2009 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Bardzo dobry pomysł - popieram Chyba odkopie swoje stare filmy z youtube i je nieco ulepszę... albo remake zrobię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 No tak, pomysł świetny.Filmem chyba najłatwiej pokazać możliwości naszych roślinek. Co do youtube'a, to też świetny pomysł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Jedno pytanie - co rozumiecie pod pojęciem film? Patrzyłam dziś na shoutboxie, były fajnie filmiki, ale były i po prostu pokazy zdjęć - a pokazów zdjęć ja bym nie uznała za film. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 No i czego miałby dotyczeć ten film? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Dokładnie, co miałby przedstawiać, jak długi być itd itp? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A czy ten film, mógłby być ciągłym zlepkiem zdjęć. Nie prezentacją tylko zdjęcia połączone w jedną całość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Moim zdaniem zlepek zdjęć to nie jest film, no chyba że złączony w taką animację poklatkową jak ktos zaprezentował na shoucie - rośnięcie filiformis. Takie coś tak. Natomiast odpadają moim zdaniem takie po prostu zlepki zdjęć kazde z innej beczki które wyglądają po prostu jak prezentacja w power poincie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 ... no chyba że złączony w taką animację poklatkową jak ktos zaprezentował na shoucie - rośnięcie filiformis. Takie coś tak. To mialem na myśli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 A co z takimi hybrydami? Kawałek filmiku to zmieniające się zdjęcia a kawałek już normalny film/animacja. To czasami pozwala wzmocnić klimat na filmie Żeby nie było nadużyć można by zastrzec, że ileś tam % filmu to nie pokaz slajdów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Mysle ze film to film a nie pokaz slajdow. Najlepiej zeby byly filmiki takie ktore zostaly nagrane i wstawione na youtub bez zadnych zbednych dodatkow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 a ja popieram zdanie hubu wrzucenie kilku fotek nie zaszkodzi, a może wzbogacić filmik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Żeby wszystkim uświadomić chodzi mi o coś takiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crewlers Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Może to i fajnie wygląda, ale zrobienie takiego filmu to dużoo czasu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi