Skocz do zawartości

Może Nowy Konkurs - "owadożerny Film" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że sporo osób zainteresowało się tworzeniem filmów z roślinami owadożernymi w roli głównej. Myślę że warto by było ogłosić jakiś mały konkurs w porozumieniu z administracją. Potrzebny był by regulamin i nagrody. Te drugie jestem przynajmniej częściowo zapewnić. Na pisanie regulaminu mam trochę mało czasu. Czy ktoś z moderatorów był by chętny poprowadzić takowy konkurs?

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz bym nawet jakis mial :)

A filmiki mozna by bylo wzucac na youtube i bysmy podawali tylko linki

Edytowane przez 4rafko4
Odnośnik do odpowiedzi

Jedno pytanie - co rozumiecie pod pojęciem film? Patrzyłam dziś na shoutboxie, były fajnie filmiki, ale były i po prostu pokazy zdjęć - a pokazów zdjęć ja bym nie uznała za film.

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem zlepek zdjęć to nie jest film, no chyba że złączony w taką animację poklatkową jak ktos zaprezentował na shoucie - rośnięcie filiformis. Takie coś tak.

Natomiast odpadają moim zdaniem takie po prostu zlepki zdjęć kazde z innej beczki które wyglądają po prostu jak prezentacja w power poincie.

Odnośnik do odpowiedzi

A co z takimi hybrydami? Kawałek filmiku to zmieniające się zdjęcia a kawałek już normalny film/animacja. To czasami pozwala wzmocnić klimat na filmie :P

Żeby nie było nadużyć można by zastrzec, że ileś tam % filmu to nie pokaz slajdów.

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze film to film a nie pokaz slajdow.

Najlepiej zeby byly filmiki takie ktore zostaly nagrane i wstawione na youtub bez zadnych zbednych dodatkow.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.