1w0na Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Witam, Tak się zastanawiam nad jedną rzeczą. Jak już kiedyś pisałam wysiałam tokaiensis, są teraz spore. Jednak 5 z nich wygląda tak: Rosną bardzo powoli. Czy można je nadal nazwać tokaiensis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Tokainensisy nie rosną znacznie większe. P.S. polecam ci tinypic.com zdjęcia nie ładują się godzinami... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Nie bardzo rozumiem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 albo Ci ktos sprzedal inne nasiona albo ci sie przypadkowo wysialy nasiona innej rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Nie bardzo rozumiem... Ja też nie bardzo, wyjaśnij dokładniej co miałaś na myśli. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 albo Ci ktos sprzedal inne nasiona albo ci sie przypadkowo wysialy nasiona innej rosiczki No własnie, to są te same nasiona, a przynajmniej z tamtymi były. Wysiane zostały w tym samym czasie. Żadnych nasion nie wysiewałam koło nich. Ciekawe co z tego wyrośnie.... aleo nie możliwe żeby one tak bardzo wolno rosły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi