maklerw Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Zaczeła mi się dziwnie rozmnażać Adelae ... gdy koniec liścia zetknie sie z podlozem wyrastaja nowe rosliny ... czy u was tez to tak wyglada, bo wydaje mi sie to troche dziwne ze nowe rosliny wyrastaja na koncu liscia (obumierajacego) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Ona tak ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Mi ostatnio korzeń wyrósł z doniczki i gdy znajdował się w podstawce z wodą wypuścił nową roślinkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) A może ktoś by chciał wymienic sadzonke tej rosiczki na innego owadozera ?? Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez Bartek_ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 A może ktoś by chciał wymienic sadzonke tej rosiczki na innego owadozera ?? Jak masz coś na wymianę to ja bardzo chętnie mogę się wymienić. Mam już tego dość sporo . Adela strasznie szybko się rozmnaża. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi