maklerw Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Moze mi ktos wyjasnic dlaczego sporo osob sie w ten sposob rozlicza ?? Oplaty za przelewy spore 3,9% za walute maja niekorzystny przelicznik. A jak rozmawialem z osoba z CPUK to mi powiedzial ze przelew bankowy jest za drogi ?? Tak wiec tego nie rozumiem ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Przelew z Polski na kilka euro to obecnie wydatek od chyba 15 zł do 30 lub więcej złotych. Paypal chyba w tym wypadku wychodzi taniej (trzeba by jednak policzyć dla pewności). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Powiem tak jak place przelewem za rosliny nigdy jeszcze nie placilem za przelew ! Chodzi o zagranice w polsce tez tylko za ZUS place a inne darmo ida. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 o.O Jaki to bank? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 W BPH za przelew zagraniczny płaci się minimum 60zł!! Dlatego wole paypal, a poza tym przelewy sa tego samego dnia notowane na koncie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ja też używam PayPala bo moje PKO i WBK coś naliczają za dużo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 Ostatnio robilem przelew i sprawdzilem za przelew na niecale 200e zeszlo 9zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Maklerw, w jakim banku. Kiedyś w milenium było tanio jednak ostatnio co nie co podrożało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Maja 2009 Autor Share Napisano 7 Maja 2009 BZ WBK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Powiem wam tak z mBanku za caly przelew to placi się okolo 100 zl, a w alior banku tylko 5 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi