Weronika Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Ostatnio się zastanawiałam na tym czy da sie ( a pewnie sie da) wysłać rosię pocztą osobie mieszkającej troche dalej... Zastanawia mnie samo zabezpieczenie Malutkiej... i wogole czy dalo by jakos rade? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Jasne ze się da. Trzeba ją tylko dobrze spakować, najłatwiej bez podłoza i doniczki, w kopercie babelkowej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Do tego co powyzej to dokladnie rzecz biorac nie obtrzepuj calkowicie ziemi z korzeni a mala bryle z korzeniami zawin w namoczona chusteczke lub recznik papierowy. Paczki dla pewnosci wysylaj w od poniedzialku do srody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 To ja jeszcze dorzucę, że jeśli wysyłasz w kopercie bąbelkowej to przygotowaną już roślinkę (tak jak wyżej) najlepiej dodatkowo zabezpieczyć czymś sztywnym: kawałek tekturowej tuby, pojemnik po kliszy, po tictakach, kupek po jogurcie itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weronika Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi