Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie w hodowli tej rosiczki to proszony jest aby pisał o niej wszystko co wie Za informacje będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Wiec tak: lubi bardzo przepuszczalne podłoże mieszanka: piasek, perlit, torf i na wierzch sphagnum wysokie doniczki- puszcza b długie korzenie ( zbyt niska powoduje zahamowanie wzrostu) pełne słońce wilgotność koło 70% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 A nadaje się aby hodować na parapecie ?? Można jako podłoża użyć mieszanki torfu i sphagnum??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Można na arapecie ale południowe okno. Podłoże ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 W takim razie to chyba sobie takową sprezentuje Jeśli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia to bardzo chętnie bym poczytał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Dawid bedzie mial na wystawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 (edytowane) Dawid bedzie mial na wystawie. Wiem mam zamiar od niego kupić ale nie tą co ma mieć 70cm tylko jakąś mniejszą Edytowane 29 Kwietnia 2009 przez Bartek_ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Cos czuje ze David bedzie wracal pusto bo ja tez o niej mysle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Cos czuje ze David bedzie wracal pusto bo ja tez o niej mysle Oj nie nie nie ma takich szans Wiem mam zamiar od niego kupić ale nie tą co ma mieć 70cm tylko jakąś mniejszą To na wystawe jest hmm bezcenna ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Koniecznie dobre sztuczne oswietlenie na zimę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_ Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Koniecznie dobre sztuczne oswietlenie na zimę. Tzn jakie świetlówki byś poleciła?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi