fiko333 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 no to nie cała hodowla ale zawsze coś Kwitnąca alicja: I cefalotus: Niedługo więcej zdjęć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ładny cefalek, ale sposób posadzenia go w tej doniczce psuje całą renomę tego okazu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiko333 Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 Dostałem go takiego niedługo przesadzę go do nowego torfu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 To od plantaeurope? Dwa miesiące temu mieli duzo ładniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 No to ja sie nie zgodze cephala w kiepskiej formie co prawda dwa stozki wzrostu ale widac ze dzbanki podeschniete, do tego korzenie na wierzchu (nie wspomne o tym co powyzej ze nie na srodku posadzony. Mam nadzieje ze to zdjecie zaraz jak przyszedl a nie ze trzymasz go z korzeniami na wierzchu ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiko333 Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 (edytowane) nie nie tak wyglądał po przyjściu a tak po przesadzeniu: to cefalotus z aukcji a oni pewnie dają tam gorsze egzemplarze Edytowane 1 Maja 2009 przez fiko333 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Rzeczywiście nie wygląda najlepiej ... mój też z aukcji i jak przyszedł wyglądał dużo lepiej ... to zdjęcie zaraz po tym jak doszedł : Myślę jednak że Twój i tak zacznie ładnie rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ja myślę że oni nie umieją tego tam po prostu hodować i im zmarniały, mój tez był z aukcji i wyglądał tak jak Gawiena, zdjecia są w galerii na owadożerach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 ja zamawialem na planta, przyszedl bardzo ladny i do dzis jest taki.wiec to pewnie zalezy od okazu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiko333 Napisano 2 Maja 2009 Autor Share Napisano 2 Maja 2009 zamówiłem tez u nich rosiczkę ciekawe czy będzie w takim stanie jak cefalotus... A teraz kolejne zdjęcia: Kapturnica papuzia: i dzbanecznik sanguinea: ( chwilowo bez dzbanków) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 dzbanecznik słabiutko zero dzbanków, jak ja kupowałem od alberciarza to od razu miałem ich ze 4 sztuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiko333 Napisano 2 Maja 2009 Autor Share Napisano 2 Maja 2009 dzbanecznik słabiutko zero dzbanków, jak ja kupowałem od alberciarza to od razu miałem ich ze 4 sztuki ja miałem 7 ale poschły podczas aklimatyzacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi