marcin89 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Witam Fotka przedstawia różnicę w wyglądzie D. spatulate ( po środku i po bokach ). Fot 2 mb Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 To po środku to na pewno nie spatulata zobacz na kształt liści są dłuższe i mniej łopatowate Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin89 Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Ahh tak, sorry, pomyliłem z Drosera madagasciariensis - co by nie mieli mnie za idiotę wytłumaczę: nie pomyliłem się (polskie społeczeństwo głupieje). A inaczej. Nie jest ze mnie żaden znawca ale uwierz mi że mój zbiór rosic nie jest wielki a sam dobrze wiem co mam i co nabywam. Co nie zmienia faktu że istnieje ryzyko pomyłki. Jeżeli jednak chcesz zmienić jej nazwę to zrób to! ( lub wersja dla osób, które łatwo się denerwują: Jeżeli jednak chcesz zmienić jej nazwę nie ma problemu. Na pewno masz rację). Pozdrawiam i dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 spatulaty tez moga roznic sie wygladem. na srodku jak najbardziej spatulata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi