sativ Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jakim cudem po podaniu linku do tematu z forum [zawierajacego nr mojej sesji] innemu użytkownikowi loguje go na moje konto? Na zadnym forum na jakim byłem do tej pory nie było nawet takiej opcji.....] rolleyes rolleyes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Byc moze to jakies pozostalosci po ostatnich bledach z ciaglym ponownym logowaniem sie ... a nawet na pewno powiazane z tym Heim jedno naprawil drugie popsul Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 1: regeneracja session_regenerate_id(); 2: ip-check Przy logowaniu: $_SESSION['ip'] = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; Wszędzie: if($_SESSION['ip'] != $_SERVER['REMOTE_ADDR']) { session_destroy(); die('Sesja utraciła ważność - zaloguj się ponownie.'); } Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 każda Twoja sesja podana komus skutkuje jego logowaniem? zmienione, spróbuj teraz @Hubu: to kwestia odpowiedniej konfiguracji w acp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 12 Maja 2009 Autor Share Napisano 12 Maja 2009 Nie wiem czy każda, jedna "zaskutkowała" I nie mam zamiaru próbować więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 No ale już działa? :> Mam nadzieje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Przetestowałem, już nie loguje po podaniu sesji w linku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi