ReD-GreeN Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Dostałem to jako spatulate ale to niemożliwe żeby tak wyglądała . Mam swój typ ale wole spytać innych. Teraz jest ciemno zielona z bordowymi włoskami tamto zdjęcie robione zimą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Mi to wygląda na coccicaulis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 23 Maja 2009 Autor Share Napisano 23 Maja 2009 http://www.owadozery.pl/forum/drosera-cocc...-klony-t35.html tu też jest taka ale hmm jaki to klon? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Ja mam k2 i wygląda nieco inaczej, z tymi klonami to ciężko poznać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 mozesz ja opisac jako d.natalensis. dopisywanie innych rzeczy (poza lokacjami) jest chyba nieformalne i nie należy sie sugerowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi