tomislav1ster Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Witam. Nie było mnie kilka dni w domu i po powrocie oczywiście poszedłem zaglądnąć do roślinek na ogródku i moim oczom ukazało się właśnie to : Co to jest ? Czy są to jaja jakiegoś szkodnika ? Zastosować jakiś preparat ? Jeśli tak to jaki ? Dodam iż to coś nie występuje tylko na muchołówkach ale na kilku innych nie owadożernych roślinach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Zebrać dla pewności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Wg mnie jaja, wystarczy zebrać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 A wie ktoś czego to są jaja ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Maja 2009 Share Napisano 30 Maja 2009 Po jajach wątpie by ktoś rozpoznał, zbierz z liściem do jakiegos słoika to prędzej po gąsieniczkach czy co z tego wylezie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi