sanovia Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam ! Dzisiaj już pewnie po raz 4 zauważyłem, że doniczce z moją muchołówka "spacerował" bardzo malutki wręcz mikroskopijny (nie wiem co to pajączek?) albo coś innego - tak jak by z ziemi wychodził (nawet nóżek nie widać tylko taka biała kropeczka - ale za to szybko się porusza. Co to może być ? Jak tego się pozbyć ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 albo przędziorek albo ziemiórka ... (szukanie nie boli ... jest pełno tematów o robactwach ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) Jeśli na roślinie nie widać negatywnych objawów to się nie przejmuj. Edytowane 10 Lipca 2009 przez Mariusz Lesiuk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiall Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 przędziorek Na poczatku mialem identyczny problem ;] Gdy zauwazysz negatywny wplyw na rosline uzyj jakiegos preparatu owadobojczego i bedzie dobrze Pozdrawiam, Fiall! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Lipca 2009 Share Napisano 26 Lipca 2009 patrz na datę ostatniego posta... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi