Tom Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Jak w temacie LINK DO SKLEPU Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Kilka opinii: http://www.owadozery.pl/Planta+Europe-s24.html Edytowane 5 Czerwca 2009 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strabek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Wiem, ze pojawilo sie pare opini, ze towar jaki przysylaja jest marnej jakosci... Ale... Ja kupowalem prosto u nich w siedzibie - rosliny sa po prostu piekne, dobrze utrzymane, zdrowe i silne. Rosna w pomieszczeniu, ktore lepiej by nie moglo byc przystosowane do wzrostu roslin. Wszytkich okazów jakie maja są dziesiatki egzemplarzy. Kupowalem D.M. Red dragon, kapturnice i cefalotusa dla znajomego oraz pare rosiczek. Wszystkie rosliny pieknie rosna i ciesza oko. Ja moge sklep naprawde polecic. Jeszcze udalo mi sie cene zbic lekko, bo pojawilem sie osobiscie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Brałam kiedyś cefala z allegro - na pierwszy rzut oka efektowny, owszem, ale zaczynający pleśnieć. A cefale są bardzo wrażliwe na grzyby. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi