Skolilaj Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Oto co zostało z moich roślin (rosły w tym roku pięknie, trzymałem je na polu i zamierzałem się nimi pochwalić) po burzy jakiej tu NIGDY nie było. Link do filmiku na YouTube z burzy: Filmiki i Zdjęcia zrobiłem, oraz zmontowałem ja. Przepraszam za brak materiału w trakcie burzy, ale schowaliśmy się do piwnicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Odbiją i będą piękne na nowo Mam nadzieje że żaden Twój samochód nie musiał widzieć tego gradu na własnej karoserii bo to już niezłe szkody robi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 eee nie jest tak zle jak sa jeszcze pulapki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolilaj Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Rośliny były pod wysokim i rozłożystym drzewem, dlatego przetrwały. Edit: Maklerw - jakbyś widział je przed tym, to byś powiedział, że jest fatalnie ^^ Edit2: Rozbiło mi doniczkę rosiczki i musiałem przesadzić, a u kapturnicy jest lekko nadbita. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Skolilaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi