Phantom Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Dionaea muscipula 'regular form' Dionaea muscipula 'Giant' Dionaea muscipula 'Dutch' Dionaea muscipula 'Southwest Giant' Drosera capensis 'alba' Drosera spatulata 'Beenak' Drosera pulchella X nitidula (rośnie już ze 3 lata...) Drosera scorpioides 'pink flower' Drosera binata 'Marston Dragon' Drosera binata var. multifida Drosera filiformis Utricularia alpina Utricularia blanchetii 'pink flower' Utricularia praelonga Utricularia calycifida Utricularia diochtoma Utricularia nephrophylla Utricularia bisquamata Utricularia nelumbifolia Sarracenia alata 'Red Lid' / 'Heavy Veins' Sarracenia leucophylla Sarracenia flava Sarracenia flava v. rubricorpora Sarracenia minor Sarracenia rubra Pinguicula cyclosecta Pinguicula laueana I pomyśleć, że kiedyś było tego przynajmniej 2x więcej... Edytowane 12 Lipca 2011 przez Phantom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 spoko za jakis czas bede dzbanki przesadzal bo sie jeden rozmozyl jak cos bede mial na sell bede pisal jak cos moge dowiesc do Bialego zamiast oplaty za przesylke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Nie przepadam za dzbanecznikami, są dla mnie zbyt wymagające (wilgoć) . Jedyny jakiego miałem padł szybko i się zraziłem EDIT. Ale jakbyś miał na zbyciu za przyzwoitą cenę jakąś muchołówkę, której nie mam, to wal smiało Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Phantom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi