Nylon Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Siedzę tak wieczorem przed kompem i patrzę na moją muchołówkę.... i tak sie zastanawiam... może zrobić jaką akcję reklamującą nasze kochane rośliny owadożerne wraz z portalem?) myślałem o zlocie ale Szamanka mnie troche zniechęciła a może by zrobić koszulki ? takie t-shirty z logiem na piersi portalu (zrobić konkurs na takowe) a z tyłu adres witryny i nick usera? co wy na to? koszt takiej koszulki by wyniósł jakieś 25 zł. Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Nylon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Nie zniechecaj się, będzie ze podcinam ludziom skrzydła Tylko jestem tu juz parę lat i pamiętam jak to poprzednio wygladało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2009 (edytowane) nieno przecież żartuję ja od niedawna jak sama wiesz ale chciałbym się zaangażować w to... trzeba sie dzielić radością z innymi może ktoś też się tym zajara? no i ponawiam - co wy na ten pomysł z t-shirtami? Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Nylon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Opcja z koszulkami już była, oplacja z plakatami też. Jeśli chodzi o spotkania to czasami takie robimy ale z naciskiem na czasami. Chcesz promować rośliny to zrób tak jak ja jak jeszcze chodziłem do liceum. Zrobiłem plakat o owadożerach na biologie i dałem link do forum i do dawnego nepenti (miałem z tamtej stronki zdjęcia). Myślę, że tyle wystarczy chyba, że zrobisz jakieś stoisko u siebie w szkole jak będziesz mial więcej roślin. Szami to co było kiedyś nie oznacza, że znów nie wypali. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2009 w sumie pokaz w szkole fajna rzecz, ale boje się że ludzie będą dotykać wsadzać palce itd :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 to za szybą zrób Ja jutro mam prezentacje w szkole roslin i musze cos o nich pogadac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 (edytowane) To ciekaw jestem jak bardzo bedziesz rozmowny bo na wystawie to malo z ludzmi rozmwiales ;P Co do promowania to proponowalem podobna akcje ale za maly odzew wiec pozostaje jedynie dzialanie we wlasnym zakresie. Ale mam nowy pomysl moge wozic reklame za darmno roslin na plandece tylko koszt bylby spory ale pomysl ... do zagospodarowania np. 7,5m na 2,5m Edytowane 14 Czerwca 2009 przez maklerw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 ja jestem za koszulkami... i promocja, ale i styl... nie ma ktoś możliwości załatwienia czegoś takiego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 mozliwosc ma kazdy kto ma blizej jakies miasto lub mieszka w nim...tylko kasa trzeba dysponowac...jak chcesz koszulke z logiem forum to nie ma problemu...placisz i dostajesz nawet przez net sobie mozesz zamowic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 według mnie koszulki to głupi pomysł mało kto będzie w czymś takim chodził Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 tak? na jakiej stronie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/item660866238_koszul...to_grafika.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 koszulki są ok ja tam w swojej chodzę i do szkoły nieraz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 koszulki są ok ja tam w swojej chodzę i do szkoły nieraz a możesz podesłać fotki tej koszulki na maila? venom92@interia.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 troche wyobrazni i google Ci pomogą.. wpisz nadruki na koszulkach i znajdzie Ci pelno stron gdzie mozna zakupic cos wymarzonego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi