Skocz do zawartości

Reklama Portalu

Nylon

Rekomendowane odpowiedzi

Siedzę tak wieczorem przed kompem i patrzę na moją muchołówkę.... i tak sie zastanawiam... może zrobić jaką akcję reklamującą nasze kochane rośliny owadożerne wraz z portalem?:)) myślałem o zlocie ale Szamanka mnie troche zniechęciła :P a może by zrobić koszulki ? takie t-shirty z logiem na piersi portalu (zrobić konkurs na takowe) a z tyłu adres witryny i nick usera? co wy na to? koszt takiej koszulki by wyniósł jakieś 25 zł.

Edytowane przez Nylon
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

nieno przecież żartuję;) ja od niedawna jak sama wiesz :) ale chciałbym się zaangażować w to... trzeba sie dzielić radością z innymi :) może ktoś też się tym zajara? :)

no i ponawiam - co wy na ten pomysł z t-shirtami?

Edytowane przez Nylon
Odnośnik do odpowiedzi

Opcja z koszulkami już była, oplacja z plakatami też. Jeśli chodzi o spotkania to czasami takie robimy ale z naciskiem na czasami. Chcesz promować rośliny to zrób tak jak ja jak jeszcze chodziłem do liceum. Zrobiłem plakat o owadożerach na biologie i dałem link do forum i do dawnego nepenti (miałem z tamtej stronki zdjęcia). Myślę, że tyle wystarczy chyba, że zrobisz jakieś stoisko u siebie w szkole jak będziesz mial więcej roślin.

Szami to co było kiedyś nie oznacza, że znów nie wypali.

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekaw jestem jak bardzo bedziesz rozmowny :) bo na wystawie to malo z ludzmi rozmwiales ;P

Co do promowania to proponowalem podobna akcje ale za maly odzew wiec pozostaje jedynie dzialanie we wlasnym zakresie.

Ale mam nowy pomysl :) moge wozic reklame za darmno roslin :) na plandece tylko koszt bylby spory :P ale pomysl ... do zagospodarowania np. 7,5m na 2,5m :D

Edytowane przez maklerw
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.