Bialy2007 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Witam. Nie wiem czy mogę tutaj napisać ten temat tutaj i jaka reakcja na niego będzie ale jeśli ktoś może niech pomoże. Moja znajoma ma 18stke za niedługo i z znajomymi chcemy nakręcić jeden dłuższy film, który jest złożony z kilkunastu mniejszych. Chodzi o to aby w tym filmiku złożyć jej życzenia, filmik zapewne będzie trwał kilka sekund. Tylko żeby powiedzieć np: Wszystkiego Najlepszego Ola z okazji twoich 18stych urodziny. No chyba, że ktoś by chciał coś więcej od siebie dodać. Pewnie ktoś skojarzy filmik z sieci co ludzi z całego świata składali życzenia dziewczynie. My chcemy zrobić z całej Polski. Jeśli ktoś chętny bardzo bym prosił o pomoc i byłbym niezmiernie wdzięczny za to Strasznie trudno znaleźć takich ludzi. Czekam na wasze odpowiedzi a także komentarze do tego pomysłu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Hehe pochwal sie kolezanka moze jakas fotka Ilosc bedzie spora jesli ta osoba spodoba sie widzom jesli nie to bedzie to znikoma ilosc tak ja mysle bo nie wiem czy ktos bedzie skladal zyczenia osobie ktorej nie zna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Hmm zdjęcia tej osoby to raczej tutaj nie będę umieszczał. No ale chciałbym aby zauważyła, że o to się postaraliśmy bo to jednak nie jest łatwa sprawa od ludzi pozbierać takie krótkie filmik z życzeniami. I bym każdy filmik podpisał imieniem i skąd ta osoba jest. Kto by pomógł i jeśli chciałby widzieć zdjęcie tej osoby to bym, że tak powiem podesłał. ~~~EDIT~~ Zapraszam wszystkich do komentowanie także tego pomysłu Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Bialy2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi