marys_69 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Prosze o pomoc w identyfikacji.Muchołówka była kupywana jaki "Giant" ale???no właśnie czy tak jest czy zrobili mnie w ....... . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 gdzie byla kupiona? ogolnie mucholowek sie nie identyfikuje. jesli nie ma pewnosci = regular Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 (edytowane) Gianta łatwo rozpoznać po pasku na zewnętrznej stronie pułapki , tu tego nie ma więc albo jeszcze się nie wybarwiła albo regular Ja rok temu kupiłem pięknego gianta w kwiaciarni Edytowane 17 Czerwca 2009 przez Gawien Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marys_69 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Kupiłem ja w Bohemice ,czekałem na nią 4 miechy wysłałem z 10 meili z czego na 2 dostałem odpowiedz i może na odczepnego wcisneli mi coś innego . Gawien: Faktycznie słońca nie ma za dużo jak na razie. Chodzi Ci o takie paski czy to efekt wybarwiania się ???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Moim zdaniem zwykły Giant powinien wyglądać tak jak u Paula : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...097ae843c6.html możesz zobaczyć jak wygląda ten pasek na zewnętrznej . Oczywiście mogę się mylić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 jak muchołówka ma byc duza jak ma malo slonca. jesli kupiles jako gianta z BP to raczej to jest ta mucholowka choc czasem moga sie tez machnac. skoro wiesz od kogo masz to teraz pozostaje Ci napisac do osoby ktora sprzedawala rosline. zazwyczaj mala roslinka wyglada troche inaczej niz dorosla (jesli chodzi o wielkosc pulapki i liscie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marys_69 Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 (edytowane) zazwyczaj mala roslinka wyglada troche inaczej niz dorosla (jesli chodzi o wielkosc pulapki i liscie) P.K. tu możesz miec racje bo w jednej z trzech które mam pułapki są coraz większe a liście krótsze. Gawien: Będe obserwował ten pasek czy sie pojawia Edytowane 18 Czerwca 2009 przez marys_69 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 giant nie musi miec paska. po prostu ma wieksze pulapki niz regular Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi