Skocz do zawartości

Identyfikacja

marys_69

Rekomendowane odpowiedzi

Gianta łatwo rozpoznać po pasku na zewnętrznej stronie pułapki , tu tego nie ma więc albo jeszcze się nie wybarwiła albo regular

Ja rok temu kupiłem pięknego gianta w kwiaciarni :)

Edytowane przez Gawien
Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem ja w Bohemice ,czekałem na nią 4 miechy wysłałem z 10 meili z czego na 2 dostałem odpowiedz i może na odczepnego wcisneli mi coś innego <_< .

Gawien:

Faktycznie słońca nie ma za dużo jak na razie.

Chodzi Ci o takie paski czy to efekt wybarwiania się ????

Odnośnik do odpowiedzi

jak muchołówka ma byc duza jak ma malo slonca. jesli kupiles jako gianta z BP to raczej to jest ta mucholowka choc czasem moga sie tez machnac. skoro wiesz od kogo masz to teraz pozostaje Ci napisac do osoby ktora sprzedawala rosline.

zazwyczaj mala roslinka wyglada troche inaczej niz dorosla (jesli chodzi o wielkosc pulapki i liscie)

Odnośnik do odpowiedzi

zazwyczaj mala roslinka wyglada troche inaczej niz dorosla (jesli chodzi o wielkosc pulapki i liscie)

P.K. tu możesz miec racje bo w jednej z trzech które mam pułapki są coraz większe a liście krótsze.

Gawien:

Będe obserwował ten pasek czy sie pojawia

Edytowane przez marys_69
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.