Skocz do zawartości

Ciekawe Imprezy

maklerw

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak wy ale ja czasem lubie gdzieś wyskoczyć rotfl z ciekawych imprez jakie można zobaczyć w najbliższym czasie to :

1. Zlot pojazdów wojskowych ... Darłówko ... 21-28 czerwca ;

- 27 czerwca bedzie wielka parada i pewnie widowisko :D

2. Festiwal ogni sztucznych ... Ustka ... 2-4 lipca

- naprawde fajna impreza po 2 30 minutowe pokazy ogni sztucznych !!

Jeśli wiecie o czymś ciekawym to prosze o informacje

Odnośnik do odpowiedzi

< Już niebawem impreza o której pewnie nie jeden użytkownik naszego forum słyszał: Szczecin Rock Festiwal '09 :)

Wszystko odbywa się:

- 24-25 czerwca,

- STADION POGONI,

- bilety są już w sprzedaży od 1 czerwca (bilety na Szczecin Rock Festival '09 są do nabycia w salonach Empik,

sieci Media Markt oraz od poniedziałku w kasach Stadionu Pogoni Szczecin)

Zagrają między innymi:

LIMP BIZKIT

MANIC STREET PREACHERS

CHRIS CORNELL

KAISER CHIEFS

HEY

HAPPYSAD

COMA

MYSLOVITZ

LIPALI

IZRAEL :D >

post-3883-1245445099_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś może wbić to zapraszam na piwko. :)

No chyba na mleko :P (patrzac po wieku)

Ale to właśnie o takie wstawki mi chodziło. Wiem, że czasem latem są fajne imprezy, ciekawe i inne niż wszystko.

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba na mleko :P (patrzac po wieku)

Ale to właśnie o takie wstawki mi chodziło. Wiem, że czasem latem są fajne imprezy, ciekawe i inne niż wszystko.

Ho ho ho 14 lipca kończę 18, także nie mleczko, nie nie. ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Tall ships races w gdyni + opener- 1-5 lipca [orientacyjnie]. Szkoda ze załapie sie tylko na tall shipa, ale z morza- więc wrażenia niezapomniane :D

Odnośnik do odpowiedzi

Tall ships races w gdyni + opener- 1-5 lipca [orientacyjnie]. Szkoda ze załapie sie tylko na tall shipa, ale z morza- więc wrażenia niezapomniane :D

Tez chcialem sie zaciagnac na rejsik w czasie tall ships, m.in. żeby sobie troche godzin wyplywać, ale było za późno na zgłoszenia :/ Jak Ty sie wkreciles?

A opener niestety po podliczeniu kosztow karnetu/biletu, jakiegos noclegu, dojazdu nad morze wyszedł by grubo powyżej moich finansowych możliwości :P

Odnośnik do odpowiedzi

Kto nie byl w Darłowie niech żałuje :P naprawde fajna impreza ... co ciekawsze to moja rodzina jest jej organizatorem (nieskromnie piszac) to byl juz 11 zjazd !!! Co roku jest coraz wiecej sprzędu i ludzi.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.