maklerw Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Nie wiem jak wy ale ja czasem lubie gdzieś wyskoczyć rotfl z ciekawych imprez jakie można zobaczyć w najbliższym czasie to : 1. Zlot pojazdów wojskowych ... Darłówko ... 21-28 czerwca ; - 27 czerwca bedzie wielka parada i pewnie widowisko 2. Festiwal ogni sztucznych ... Ustka ... 2-4 lipca - naprawde fajna impreza po 2 30 minutowe pokazy ogni sztucznych !! Jeśli wiecie o czymś ciekawym to prosze o informacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Jutro w Warszawie wianki;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Jutro w Warszawie wianki;p Jak chcesz sobie jaj robic to idz do kuchni ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Troszke spoznione ale 14czerwca w moim miescie byl : DANZEL Edytowane 19 Czerwca 2009 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 A u mnie w mieście będze in grid i jakiś dwóch facetów: Jay Delano i David Tavaré INFO: http://www.umsieradz.pl/index.php?option=c...7&Itemid=17 Jak ktoś może wbić to zapraszam na piwko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 < Już niebawem impreza o której pewnie nie jeden użytkownik naszego forum słyszał: Szczecin Rock Festiwal '09 Wszystko odbywa się: - 24-25 czerwca, - STADION POGONI, - bilety są już w sprzedaży od 1 czerwca (bilety na Szczecin Rock Festival '09 są do nabycia w salonach Empik, sieci Media Markt oraz od poniedziałku w kasach Stadionu Pogoni Szczecin) Zagrają między innymi: LIMP BIZKIT MANIC STREET PREACHERS CHRIS CORNELL KAISER CHIEFS HEY HAPPYSAD COMA MYSLOVITZ LIPALI IZRAEL > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Jak ktoś może wbić to zapraszam na piwko. No chyba na mleko (patrzac po wieku) Ale to właśnie o takie wstawki mi chodziło. Wiem, że czasem latem są fajne imprezy, ciekawe i inne niż wszystko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Moze chodzilo mu o soczek hehe : Edytowane 20 Czerwca 2009 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 No chyba na mleko (patrzac po wieku) Ale to właśnie o takie wstawki mi chodziło. Wiem, że czasem latem są fajne imprezy, ciekawe i inne niż wszystko. Ho ho ho 14 lipca kończę 18, także nie mleczko, nie nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Tall ships races w gdyni + opener- 1-5 lipca [orientacyjnie]. Szkoda ze załapie sie tylko na tall shipa, ale z morza- więc wrażenia niezapomniane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 szczecin wymiata:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 Tall ships races w gdyni + opener- 1-5 lipca [orientacyjnie]. Szkoda ze załapie sie tylko na tall shipa, ale z morza- więc wrażenia niezapomniane Tez chcialem sie zaciagnac na rejsik w czasie tall ships, m.in. żeby sobie troche godzin wyplywać, ale było za późno na zgłoszenia :/ Jak Ty sie wkreciles? A opener niestety po podliczeniu kosztow karnetu/biletu, jakiegos noclegu, dojazdu nad morze wyszedł by grubo powyżej moich finansowych możliwości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2009 Kto nie byl w Darłowie niech żałuje naprawde fajna impreza ... co ciekawsze to moja rodzina jest jej organizatorem (nieskromnie piszac) to byl juz 11 zjazd !!! Co roku jest coraz wiecej sprzędu i ludzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Dobrze mówi, było zacnie. Gratki dla rodziny za organizację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi