Adriana Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 W którym sklepie w Warszawie na 100% można dostać teraz perlit? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 po kwiaciarniach warto sie przeleciec. nie musisz szukac specjalistycznego centrum ogrodniczego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 wpadaj do mnie w moim ogrodniku wiem ze bylo sporo tego tearz nie wiem czy sa bo jestem w UK Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 A w obi lub w jakimś podobnym jest? W jakich opakowaniach go sprzedają bo nie mam samochodu? Mam nadzieję że to nie będzie znowu 80l Sokółka? A to nie w podlaskim czasem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Mozesz i zobaczyc w obi ale nie wiem czy bedzie a rozmiary tej torebki w jakiej jest sa male wiec zmiesci ci sie kilka w plecak Tak na Podlasiu wsiadasz w pociag i za chwile jestes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriana Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Dzięki Nie chcę zakładać nowego tematu więc czy do Ventraty nadawałby się pokruszony styropian z budowy do ociepleń? Czy trzeba go wygotować? W jakich proporcjach z torfem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Tak, nadaje się. W sumie to wystarczy chyba umyć go w ciepłej wodzie. Możesz zastosować w stosunku 1 :1, albo 2(torf):1(styropian). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi