Sloma Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Hey Dwa tygodnie temu zasialem nasiona D. capensis alba. Teraz znajduja się już minimalne kiełki. Ile jeszcze musze czekać żeby moje roślinki zaczely lapac muszki(te bardzo drobne)? Ile jeszcze musze czekac zeby moje roslinki osiagnely wielkosc(szerokosc) ok 5 cm? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 3 liść jest już zawsze owadożerny. Zależy od warunków itd, ze 3 -4 miesiące? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper_19 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Siewki rosna bardzo wolno, uzbroj sie w cierpliwosc Za to potem jest juz lepiej, moj capensis aktualnie z powowdu niepewnej pogody siedzi pod swietlowka, a i tak wypuscza codziennie nowy lisc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpako85 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Ja mam to samo pytanie odnośnie Drosera Madagascariensis jak długo od wysiewu bedzie miała zdolność do łapania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 zależy to od pierdyliarda czynników, od ilości słońca, jakości torfu, świezości nasion etc... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi