Bialy2007 Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Witam. Zbieram różnego rodzaju starocie głownie z okresu wojennego a także po wojennego. Różnego rodzaju sprzęt domowy, z tamtego okresu pisma, zdjęcia, pocztówki itp. z okresu wojny zdjęcia, odznaczenia itp. Chętnie przyjmę tego rodzaju rzeczy lub za nie wielką opłatą odkupie kontakt pod nr gg: 5325533 lub e-mail: bialyrybnik@o2.pl Jeśli ktoś takie rzeczy posiada a nie są mu potrzebne z miłą chęcią się nimi zaopiekuje. Jeśli są pytania proszę pisać poniżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 takie rzeczy sa stosunkowo drogie. nie wiem czy ktos majac cenną pamiatke zgodzi sie oddac za darmo lub sprzedac po zanizonej cenie dla kolekcjonera. co innego muzeum gdzie oddaje sie dla roznych ludzi, dla dobra nauki a co innego prywatny kolekcjioner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Nie chodzi mi tylko o same jakieś cenne rzeczy. A wiem, że nie którym osobą czasem niektóre rzeczy zalegają po prostu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi