whitefrog Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 Stanowisko 200 rosiczek odkryli dzisiaj naukowcy z Uniwersytetu Szczecińskiego na torfowisku pod Kołobrzegiem. http://www.informacje.kolobrzeg.pl/inf/5400 To nie pierwsze takie stanowisko w pobliżu mojego miasta. W mojej okolicy jest takich stanowisk kilka, lecz mimo to nadal jakoś nie mam kiedy się tam wybrać. Może teraz, w lipcu, tam dotrę to podrzucę jakieś fotki Zdopingujcie mnie, to będę miał większą motywację Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 < fotki by się zdecydowanie przydały > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 < fotki by się zdecydowanie przydały > Nom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 2 Lipca 2009 Share Napisano 2 Lipca 2009 Narobiłeś mi apetyt tym tematem a tu nic Idź to zobacz, bo pewnie warto i nie zapomnij o zdjęciach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi