strabek Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Witam serdecznie, natknalem sie w gazecie i lokalnych wiadomosciach w tv, ze w dniach 3 - 5 lipca, czyli teraz ten weekend organizowana jest wystawa roslin owadozernych polaczona oczywiscie z kiermaszem, gdzie mozna cos kupic. Miejsce wystawy to palmiarnia poznanska przy ul. Matejki. Wiem, ze troche pozno na takie informacje, ale sam sie dowiedzialem prawie przed chwila. Moze jak ktos jest chetny wpadnie. Ja lece popatrzec co tam ciekawego bedzie - niestety nie mam w tej chwili aparatu, wiec zdjec z wystawy Wam nie pokaze. Tu link do informacji http://www.epoznan.pl/index.php?section=ne...ws&id=14586 pozdrawiam serdecznie Marcin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 sprawdz co to jest ten okaz specjalny za 150 zl i napisz na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Mając w pamięci wystawę warszawską, to skoro wystawia się Salon Orchidei, to pewnie będzie Rebecca Soper w kosmicznej cenie albo Miranda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erhas Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strabek Napisano 3 Lipca 2009 Autor Share Napisano 3 Lipca 2009 No za jakies 2 godzinki lece tam popatrzec, wiec zdam relacje co i jak Licze ze wyrwe jakies ciekawe mucholapki pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 To raczej sie przeliczysz a ceny jak znam te wystawy powalajace ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 Pewnie bedzie tam nasz znajomy z Wawy;) czyli mozesz liczyc na all red i red green nic wiecej:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 3 Lipca 2009 Share Napisano 3 Lipca 2009 ja słyszałem od koleżanki że były rosiczki madagaskarki po 40zł szooook Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strabek Napisano 4 Lipca 2009 Autor Share Napisano 4 Lipca 2009 No dobrze slyszales Jak paulo mowil - wystawial sie Salon Orchidei - zadnych rewelacyjnych odmian nie bylo - same typowe, najczesciej spotykane. Z mucholowek byly all green, red green i all red. Ladne, dobrze wybarwione, ale nie za takie pieniadze. Ceny od 30 do 50 zl. Rosiczki byly tylko alicea, paradoxa, madagaskarska i jescze jakas, nie znam sie Najdrozszy okaz to faktycznie byl nepenthes Rebeca Soper Ogolnie fajnie to wygladalo jak rosliny owadozerne byly wkomponowane w normalny wystroj palmiarni. Idziesz patrzysz, jakies krzaki, a tu nagle wystaja gigantyczne kaptury od kapturnic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi