Skocz do zawartości

Czy Warto Kupić Kwitnącą Kapturnice Papuzzi?

WOJTEK882

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, byłem dziś w centrum ogrodniczym Majewscy i widziałem kwitnącą kapturnice Pupsizzi (nie wiem czy dobrze pisze :) ) i mam pytanie: czy warto kupić? Czy każda kapturnica co roku wypuszcza ''pąki kwiatowe''?. Ja niedawno kupiłem kapturnie hybrid czy jakoś tak :P i jeszcze nie wypuściła kwiatów. kiedy to zrobi? Za wszystkie odpowiedzi dziękiuje.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, byłem dziś w centrum ogrodniczym Majewscy i widziałem kwitnącą kapturnice Pupsizzi (nie wiem czy dobrze pisze :) ) i mam pytanie: czy warto kupić? Czy każda kapturnica co roku wypuszcza ''pąki kwiatowe''?. Ja niedawno kupiłem kapturnie hybrid czy jakoś tak :P i jeszcze nie wypuściła kwiatów. kiedy to zrobi? Za wszystkie odpowiedzi dziękiuje.

Pozdrawiam

Można kupić bez obaw. Kapturnice kwitną co roku pod warunkiem, że się je przezimuje. Swoja droga to kapturnica papuzia a dokładniej Sarracenia psittacina.

Edytowane przez marrom
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.