WOJTEK882 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Witam, byłem dziś w centrum ogrodniczym Majewscy i widziałem kwitnącą kapturnice Pupsizzi (nie wiem czy dobrze pisze ) i mam pytanie: czy warto kupić? Czy każda kapturnica co roku wypuszcza ''pąki kwiatowe''?. Ja niedawno kupiłem kapturnie hybrid czy jakoś tak i jeszcze nie wypuściła kwiatów. kiedy to zrobi? Za wszystkie odpowiedzi dziękiuje. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 (edytowane) Witam, byłem dziś w centrum ogrodniczym Majewscy i widziałem kwitnącą kapturnice Pupsizzi (nie wiem czy dobrze pisze ) i mam pytanie: czy warto kupić? Czy każda kapturnica co roku wypuszcza ''pąki kwiatowe''?. Ja niedawno kupiłem kapturnie hybrid czy jakoś tak i jeszcze nie wypuściła kwiatów. kiedy to zrobi? Za wszystkie odpowiedzi dziękiuje. Pozdrawiam Można kupić bez obaw. Kapturnice kwitną co roku pod warunkiem, że się je przezimuje. Swoja droga to kapturnica papuzia a dokładniej Sarracenia psittacina. Edytowane 5 Lipca 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 jak chcesz to mam do sprzedania ładne napisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi