WOJTEK882 Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Witam, mam zasiane małe rosiczki capensis i nidiformis. Trzymam większość ich w terrarium (bo mam ich ze 150 sztuk ) i pytanie: czy większa wilgoć i temperatura wsprzyja rozwój pół centymetrowych ''mięsożerców''? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Wręcz przeciwnie. Sprzyja rozwojowi pleśni, która bardzo lubi młode siewki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJTEK882 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 pleśni raczej nie będzie ponieważ jest obieg powietrza wentylator wdmu[beeep]e świeże powietrze i wysysa stare. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) to są dość pospolite gat. więc jedyne co im potrzeba to duuuużoooo światła. EDIT. Sorry za zabawe w górnika, nie spojrzałem na date. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez mati43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi