d0b3kk Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Witam, Dzisiaj doszla do mnie Helka z PE i chce prosic o ocene jej stanu, na dole daje link do fotek. A i jeszcze kilka pytan pomijajac to ze kilka poradnikow juz przeczytalem to moja wiedza jeszcze nie jest kompletna: - Podlewanie przez podsiakanie, oczywiscie? - Zraszac? - Trzymac w terra - to oczywiste ale jak jest na sloncu caly dzien to sie jej nic nie stanie? A oto i fotki: http://picasaweb.google.pl/spokoPL/Helka?a...CLXhxaCQ74mgHQ# PS. Oplacalo sie kupic za 20 zl ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Co do podlewania to obojętne (nie ma zasady), można zraszać każde heliamphory to lubią, trzymać w terra i ja bym na twoim miejscu ją przesadził do jakiegoś lekkiego podłoża z mchu i gąbki. PS. Opłacało się według mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 8 Lipca 2009 Autor Share Napisano 8 Lipca 2009 A roslinka ladna? No i skad takie podloze wytrzasnac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Np: http://www.allegro.pl/item682821328_mech_t...osiczka_2l.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 u alberta taniej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 No dobrze ale mozecie mi powiedziec jaki stan rosliny?? Czy ja przesadzac czy cos? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 ja bym na twoim miejscu ją przesadził do jakiegoś lekkiego podłoża z mchu i gąbki. PS. Opłacało się według mnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo57 Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 ładna czemu upłes za 20 zł uzyłes uponu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Na Allegro wylicytował. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 Na allegro wylicytowalem, jak up powiedzial, wtedy akurat byl pogrzeb Michaela Jacksona i nikt nie licytowal. To ja myk do kompa i jest . A na helki same nie maja bonow bo koszt przesylki jako dla 1 sztuki jest za maly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi