emiliano Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 no więc nagle wprost z kłączy oddzielonej mojej sarraceni wyrosło coś takiego jak na fotkach. dodatkowo dodam że z dołu doniczki wystają około 20cm białe korzenie jak sznurek. no i ta niby trawka wyrasta prosto z kłączy sarraceni i ma jakieś dziwne kwiatki. co to jest??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 (edytowane) To wyrasta z niej :/ Na moje oko to jest jakiś chwast co Ci ptak przez "kupe" do doniczki posadził... Edit a może jednak nie 2 raz ogladałem Edytowane 9 Lipca 2009 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 wyrasta prosto z kapturnicy więc nie bardzo by pasowało na chwast. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Ja myślę że ma mało swiatła i zamiast pułapek są same liscie ;] Wiecej światła kolego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 nie wyglada mi to na same liscie. pierwszy raz cos takiego widze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 "to" nie przypomina kapturnicy ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 9 Lipca 2009 Autor Share Napisano 9 Lipca 2009 mało światła na balkonie????? - odpada heheh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bados Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 A jednak. Widze, że ma mało światła, nawet po tych kielichach, które wyglądają normalnie można poznać, że nie ma wystarczająco światła. Jaki to parapet? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 10 Lipca 2009 Autor Share Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) żaden parapet tylko balkon południowo-zachodni a te kielichy są dosyć młode jeszcze więc się otworzą z czasem. Edytowane 10 Lipca 2009 przez emiliano Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 xDD a trzymasz ją 24 h na dworze ? może w nocy za duży spadek temperatury ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) Może jednak być za mało światła... Na zdjęciach ewidentnie widać że roślina szuka światła. @UP Ja też trzymam na dworze cały dzień i nic takiego sie nie dzieje. Edytowane 10 Lipca 2009 przez mati43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 (edytowane) hmm najlepiej wyciągnij z doniczki roślinę ... może coś się dzieje pod torfem:) Edytowane 10 Lipca 2009 przez martinlux Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 10 Lipca 2009 Share Napisano 10 Lipca 2009 Oprócz kapturnicy w doniczce rośnie sobie po prostu inna roślinka z rodziny turzycowatych. Żadnych cudów z kapturnicą nie ma Wystarczy po prostu pozbyć się niechcianego przybysza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi