d0b3kk Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Witam, Ostanio do glowy wpadl mi pomysl zeby wystawic swojego Sanguinee na dwor, na wschodnia czesc, ewentualnie na kawalek poludniowej tylko nie wiem dokladnie czy to sie oplaci bo moga mu sie dzbanki "popalic". Chodzi mi o to aby moj dzbanek nie kisil sie w domu czy w terra ale na dworze tak jak 95% moich roslinek. Co Wy na to?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Możesz ale licz się z tym ,że się spali i zanim dojdzie do siebie będzie już jesień. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 jak dasz w jakieś zacienione miejsce to sie nie spali ale i tak będzie musiał przejść aklimatyzacje według mnie jest to nic nie warte Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 Jest warte jak ma się np szkalrnie bądz namiot foliowy bo dzbanki o niebo lepiej rosną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Lipca 2009 Share Napisano 12 Lipca 2009 ale nawet w szklarni i tak rosliny sie przypalaja i przechodza aklimayzacje. Wiec jest to raczej malo oplacalne, chyba ze to zrobisz wczesna wiosna ... o ile temp pozwola. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi