d0b3kk Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 Witam, Przedstawie swoja sytuacje: Kupilem helke, a w doniczce z helka byl fajny meszek ^^. No i prymitywna mysl: Chce go wiecej, zeby posadzic na wszystkich roslinkach.. Tylko jak?? Ktos napisal zeby zraszac i szybko sam sie pomnozy ale jakos to cienko widze. A wiec prosze o odeslanie do jakiegos fajnego poradnika jak to sie robi lub tutaj, w wiadomosci o kilka niezbednych rad. A no i tutaj fotki: http://picasaweb.google.pl/spokoPL/Helka?a...CLXhxaCQ74mgHQ# Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 w takim mchu rosliny podobno gorzej rosną a jak mech rozrosnie sie na całą doniczke to korzenie poprostu sie w środku kiszą ja zawsze obrywam ten mech jak gdzies widze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 Heh, ja sie spotkalem z opinia ze nic roslince nie przeszkadza tylko ladniej wyglada roslinka z nim . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 14 Lipca 2009 Share Napisano 14 Lipca 2009 (edytowane) to pisz do paula09 on ci powie jaką miał sytuacje gdzie roslina fajnie wyglądała w mchu i nagle zaczeła marniec została wyjęta z doniczki a tam korzenie zgniły ogólnie zgnilizna tak samo sarracenie też podobno o wiele gorzej rosną w takim czyms Edytowane 14 Lipca 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 14 Lipca 2009 Autor Share Napisano 14 Lipca 2009 No rzeczywiscie mi helka zaczela gnic troche w tym mchu ale przeciez to u mnie ta helka jest jakies 5 dni moze mniej dlatego u producenta nic sie jej nie dzialo, przyszla w nienaruszonym stanie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi