Imenoq Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Witam. Mam pytanie, kiedy najlepiej rozsadzać sadzonki muchołówek robione z liścia? Miałem problem z pleśnią po zimowaniu na wszelki wypadek zrobiłem sadzonki liściowe, udało się, ale wyrosło kilka roślinek obok siebie i tu pytanie czy da się wszystkie rozsadzić i kiedy to zrobić już teraz czy czekać? Załączam zdjęcie roślinek mają ok. 2cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Ja bym poczekał. Nie wiadomo czy mają już jakieś "porządne" korzenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Muchołówki są wytrzymałe, możesz przesadzać. Jednak zapewnij im dużo światła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imenoq Napisano 15 Lipca 2009 Autor Share Napisano 15 Lipca 2009 kijek 1:1 czyli nadal kwestia nie rozstrzygnięta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 zostaw mają dużo miejsca niech rosną, a i wez te glony troche zbierz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Ja tak jak up, zostaw, niech rosna, nie maja porzadnych rozmiarow to po co je rozsadzac? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 15 Lipca 2009 Share Napisano 15 Lipca 2009 Jak bardzo zalezy Ci na przesadzaniu, zrób to, nie zalezy to zostaw jak jest bo faktycznie miejsca mają sporo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi