reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Mam kilka pigmejek, jeżeli to, co mówił martinlux kiedy mi je dawał było prawdą, są to d. nitidula x pulchella. No i mam w związku z nimi pytanie - czy one przechodzą w lecie okres spoczynku? Bo tu: http://flytrap.pl/content/view/53/49/ pisze że nie. Tym bardziej, że jak narazie rosną super. Ktoś w jakimś temacie pisał, że jeśli temperatura przekroczy 26 stopni, to same wejdą w okres spoczynku. Dlatego proszę o pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Ja u swoich nie zaobserwowałem letniego spoczynku, tylko zimą chwilowo zwalniają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 24 Lipca 2009 Autor Share Napisano 24 Lipca 2009 (edytowane) OK. dzieki. Edytowane 24 Lipca 2009 przez reddevilmata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiliano Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 u mnie wymieniona przez ciebie pigmejka super rośnie i kwitnie więc na pewno nie ma spoczynku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi