d0b3kk Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Witam, Zamowilem z PE dzbanka, nie bd Wam teraz opowiadal szczegolow bo nie ma po co sie chwalic czy cos, ale zglosilem reklamacje - bo nie przychodzil pare tygodni i wytrzaskalem go nie z PE i teraz od nich nie chce, dalem im dowod wplaty i napisalem reklamacje, a tu zero odezwu. Odrazu mowie ze kupowalem na stronie, nie na allegro, i nie wiem co mam teraz zrobic bo na reklamacje nie ma odpowiedzi. Co robic? Dzwonic do nich i ich opieprzyc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Reklamować do skutku. Zadzwonić? To PE dorobiło się telefonu? Jakaś nowość... Poza tym punkt 19 regulaminu to wyklucza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 Reklamowac do skutku, tez mi cos, REKLAMOWALEM, nawet w gmail'u mi pisze ze ta wiadomosc odebrano.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 A od czego masz telefon ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 (edytowane) Pomylilem sie, telefonu jenak nie maja . @edit: Jeszcze maja forum, tam jeszcze cos napiszemy ^^ Edytowane 29 Lipca 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 @edit: Jeszcze maja forum, tam jeszcze cos napiszemy ^^ i jeszcze maja konto na n-k:) to mozna cos napisac na profilu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Ale sie reklamuja, jak dzisiaj nie odpowiedza to im tam napykam. A jaka nazwe konta maja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Ale sie reklamuja, jak dzisiaj nie odpowiedza to im tam napykam. A jaka nazwe konta maja? http://nasza-klasa.pl/profile/27385625 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 (edytowane) Zwrocili kase, troche pozniej niz mialo byc, ale zwrocili. Temat do zamkniecia. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi