sacik Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 (edytowane) witam kupiłem ostatnio torf z obi niby jest na nim napisane iż torf jest czysty ale jeszcze dla pewnosci wole sie was zapytac czy sie nadaje może ktos go stosował ?? zawsze lepiej dmuchac na zimne dodaje fotki edit ups sorka drobna pomyłka temat powinien znalezdz sie w dziale ogólne przepraszam i prosze o przeniesienie Edytowane 30 Lipca 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Pisze: bogaty w pruchnicę użyźnia to nie jestem taki pewien..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Ale ph ma dobre i bez dodatków. Reszta to taka paplanina z opakowań. Mi wydaje się ql. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 30 Lipca 2009 Autor Share Napisano 30 Lipca 2009 (edytowane) kurde bo własnie chciałbym w to przesadzic rosliny i kupiłem to własnie z tą myslą ;/ i boje sie troche ryzykowac Edytowane 30 Lipca 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 kurde bo własnie chciałbym w to przesadzic rosliny i kupiłem to własnie z tą myslą ;/ i boje sie troche ryzykowac Mam identyczny torf. Też kupiony w obi. Nie masz się co bać. Moje rośliny rosną w nim dobrze i nic im nie jest więc torf jest dobry... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 moje też w nim rosną, jak na razie jest wszystko ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 No to dla pewnosci powiem jeszcze, ze moje tez w nim rosna i nic im (jak na razie) nie jest . Poza tym to chyba ten torf polecany przez szamanke jako "najwyzszej jakosci torf na rynku". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Najwyższej jakości to on nie jest ale się nadaje:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi