Skocz do zawartości

Torf Z Obi

sacik

Rekomendowane odpowiedzi

witam kupiłem ostatnio torf z obi niby jest na nim napisane iż torf jest czysty ale jeszcze dla pewnosci wole sie was zapytac czy sie nadaje może ktos go stosował ?? zawsze lepiej dmuchac na zimne :P dodaje fotki rolleyes

post-3547-1248963336_thumb.jpg

post-3547-1248963371_thumb.jpg

post-3547-1248963388_thumb.jpg

edit

ups sorka drobna pomyłka temat powinien znalezdz sie w dziale ogólne przepraszam i prosze o przeniesienie :)

Edytowane przez sacik
Odnośnik do odpowiedzi

kurde bo własnie chciałbym w to przesadzic rosliny i kupiłem to własnie z tą myslą ;/ i boje sie troche ryzykowac

Edytowane przez sacik
Odnośnik do odpowiedzi

kurde bo własnie chciałbym w to przesadzic rosliny i kupiłem to własnie z tą myslą ;/ i boje sie troche ryzykowac

Mam identyczny torf. Też kupiony w obi. Nie masz się co bać. Moje rośliny rosną w nim dobrze i nic im nie jest więc torf jest dobry...

Odnośnik do odpowiedzi

No to dla pewnosci powiem jeszcze, ze moje tez w nim rosna i nic im (jak na razie) nie jest :P.

Poza tym to chyba ten torf polecany przez szamanke jako "najwyzszej jakosci torf na rynku".

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.