Floras Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) wiatm jak sądzicie jak mam zrobic mini torfowisko w donicy albo w akwarium ponieważ w akwarium niema dziórek to jak miała by woda odpływac żeby to nie gniło ?? Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez Floras Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) Hey, W terra to ciezko bedzie takie cos zrobic natomiast w donicy albo jakiejs skrzyni to juz latwiej. O torfowisku w donicy mozesz poczytac np. tutaj Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 yyy ale mi chodzi o troszeczke mniejszą donice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 no to po prostu sadzisz jak w normalnej doniczce tylko kilka roslin, co za filozofia. kupujesz kuwete jakos podstawke i voila. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2009 A co sądzicie o akwarium ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 jak dla mnie beznadziejny pomysl. posadz w donicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi