Skocz do zawartości

Muchołówki

Floras

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie dotyczące muchołówek. Co się dzieje z muchołówką gdy u płapek zęby są proste, i przez długi czas się rozchdzą ?? Niedawno usłyszałem, że gdy mają proste zęby to są głodne, ale nie jestem pewny czy to prawda

Edytowane przez Floras
Odnośnik do odpowiedzi

Hey,

Po 1 nie ten dzial, po 2 nie móchołówki, tylko muchołówki.

Mucholowka nigdy nie jest "glodna" ona jje dlatego, ze uzupelnia w ten sposob swoja diete ale moze w ogole nie jesc owadow i tez bedzie ok. To, co uslyszales to nieprawda.

Edytowane przez d0b3kk
Odnośnik do odpowiedzi

No jakis mod mogłby sie pofatygować i przenieść temat :) Co do tego co słyszałeś to bzdury :P Do tego nie rozumiem jak by miały wyglądać rozchodzące się proste zęby :) ale ogólnie to bzdety słyszałeś. A jeśli chodzi o ocene kondycji rośliny bez zdjęcia nikt ci nic wartościowego nie powie.

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi mi o to jak dajmy na to muchołówka trawi muche to jej pułapka sie zaciska tak że zeby są praktycznie na równi z klapką i chodzi mi o tojak tak jej pozostaje po strawieniu że zęby nie wracają do naturalnej pozycji czyli takiej lekko pod skosem ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.