Floras Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, mam pytanie dotyczące muchołówek. Co się dzieje z muchołówką gdy u płapek zęby są proste, i przez długi czas się rozchdzą ?? Niedawno usłyszałem, że gdy mają proste zęby to są głodne, ale nie jestem pewny czy to prawda Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Floras Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Hey, Po 1 nie ten dzial, po 2 nie móchołówki, tylko muchołówki. Mucholowka nigdy nie jest "glodna" ona jje dlatego, ze uzupelnia w ten sposob swoja diete ale moze w ogole nie jesc owadow i tez bedzie ok. To, co uslyszales to nieprawda. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 No jakis mod mogłby sie pofatygować i przenieść temat Co do tego co słyszałeś to bzdury Do tego nie rozumiem jak by miały wyglądać rozchodzące się proste zęby ale ogólnie to bzdety słyszałeś. A jeśli chodzi o ocene kondycji rośliny bez zdjęcia nikt ci nic wartościowego nie powie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) eeee sorka pomyłka nie w tym temacie Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez sacik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2009 ale chodzi mi o to jak dajmy na to muchołówka trawi muche to jej pułapka sie zaciska tak że zeby są praktycznie na równi z klapką i chodzi mi o tojak tak jej pozostaje po strawieniu że zęby nie wracają do naturalnej pozycji czyli takiej lekko pod skosem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi