Gość pawelrebinowski Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam jak wygląda czysty, prawdziwy red dragon?? prosze o foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 To czysta forma ale mająca za mało światła niestety ale nie mam łądnej takiej muchołówki, z tym co sie spotkałem od 2 lat to nie widziałem orginału w sprzedaży. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja mam dwa i wyglądają tak. Jak nie miały dużo światła puszczały takie długie liście jak u tej wyżej. U mniej wybarwionych liści jest taki zielony paseczek, mocno wybarwione raczej bordo. Jeśli to nie red dragon to ktoś mnie wyprowadzi z błędu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Najwiecej doswiadczenia z mucholowkami to ma paulo09 wiec moze sie łaskawie wypowie Ale wiem że naprawde ciężko w przypadku tego klonu o orginał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Jakoś ostatnio właśnie Paweł opisywał różnice między royal red a red dragonem - mam obie i faktycznie te różnice widziałem. Ale jeśli to nie red dragon, to tamta może nie być royal red. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Jakoś ostatnio właśnie Paweł opisywał różnice między royal red a red dragonem - mam obie i faktycznie te różnice widziałem. Ale jeśli to nie red dragon, to tamta może nie być royal red. konkretnie tu http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...mp;hl=Royal+red Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Że tak powiem Pink Venus;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Że tak powiem Pink Venus;) Że która? Ta moja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi