Skocz do zawartości

Co To Za Muchołówka?

Gość pawelrebinowski

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym powiedzial ze to slabo wybarwiony red dragon, ale liscie rzeczywiscie jakies dziwne ma

Nauczcie sie ze nie ma czegos takiego jak slabo wybarwiony red-dragon -> zerknijcie jak wyglada prawdziwy red-dragon, w sprzedazy nie ma w zasadzie czystego klonu a innych nie powinno sie tak nazywac. Ostatnio wziolem od davida i tez nie jest taki jak powinien byc, ale na pewno nie ebde go nazywal red-dragon ...

Odnośnik do odpowiedzi

Nauczcie sie ze nie ma czegos takiego jak slabo wybarwiony red-dragon -> zerknijcie jak wyglada prawdziwy red-dragon, w sprzedazy nie ma w zasadzie czystego klonu a innych nie powinno sie tak nazywac. Ostatnio wziolem od davida i tez nie jest taki jak powinien byc, ale na pewno nie ebde go nazywal red-dragon ...

no nie wiem moja dionaea po wybarwieniu na sloncu jest purpurowa jak krew wiec raczej nie widze innej mozliwosci zeby to nie byl red dragon

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem moja dionaea po wybarwieniu na sloncu jest purpurowa jak krew wiec raczej nie widze innej mozliwosci zeby to nie byl red dragon

i otym sie caly czas mowi prawdziwy red-dragon nie wybarwia sie po prostu jest bordowy i tyle, nie zielenieja mu liscie p oporstu sa bordowe bez wzgledu na ilosc swiatla.

Odnośnik do odpowiedzi

Jak inne po prostu jakis klon mozesz go sobie nazwac :) m69 :D ten sklep nei oferuje czystych klonow ...

Mam w swojej kolekcji tylko jednego prwdziwego red-dragona reszta to podrobki ale kupowane oczywiscie wszystkie pod ta nazwa ... niestety ale z mucholowkami od 2 lat jest takie zamieszanie ze ciezko o czyste klony a najtrudniej wlasnie o takie bardzo specyficzne ...

to prawdziwa red-dragon http://flytrap.pl/images/stories/dm_kultyw...io_akai_ryu.jpg

Edytowane przez maklerw
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.