Floras Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam nareszcie udało mi się skończyć torfowisko domowe. Kosztorys : - Pudło na kółkach - 35 zł - Torf - 13 zł - Keramzyt - 14 zł - Siatka ogrodnicza - 14 zł - Dwie małe doniczki - 4 zł Pojemnik ma wymiary 70 dług x33 szer x15 wys. Na pytanie " Jak będziesz zimował capensisy ?" Dlatego że capensisy będe wyjmował z torfowiska na zimowanie. Chciał bym żeby było jeszcze więcej tłustoszy ale nie chciałem upychać wszystkich roślin na torfowisko. Czas na fotki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) [tu edit - gapa ze mnie] Kiepska jakość zdjęć, ale całkiem całkiem Ci to wyszło. Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 napisał że będzie wyjmował na zime troche nie tak jak trzeba bo powinien napisac nie jak będziesz zimował capensisy tylko co zrobisz z capensisami na zime bo tych roslin sie nie zimuje ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 sacik chodziło mi o zimowanie torfowiska a nie rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 chyba że tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Nawet ok Moze masz jak zrobic troszke lepsze zdiecia bo tego tutaj brakuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 spoko powstawiam zdjęcia z lepszą ostrością Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi