Gość Crespo Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam ! Nigdy do tej pory nie miałem problemu z przędziorkami, lecz dzisiaj juz mam i czas zastosowac karate zeon Kupilem dzisiaj Karate Zeon 050CS 100ml (Niestety w moim miescie nie mieli w mniejszej ilosci np 5ml - a nie chce kupowac na allegro, bo z przesylka wyniesie mnie okolo 1,5x drozej i jeszcze zanim dojdzie to kto wie co robaki odwala ) I dlatego mam teraz kilka pytan do doswiadczonych osob 1. Ile mam zastosowac preparatu na ile litrow ? 2. Czy mam to uzyc przez podsaczanie czy spryskac ? 3. Ile razy mam to zastosowac ? Jeden raz wystarczy ? Czytalem instrukcje, lecz i tak wole sie zapytac osob ktore tego uzywaly Z gory dzieki za odpowiedz ! Wszelkie porady i dorady jeszcze mile widziane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) instrukcja powie Ci wszystko, opieraj się na niej. spryskaj roślinę, raz powinien wystarczyć. ja po jednym ,,strzale,, pozbyłem się przedziorków. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Crespo Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Wystarczy mi 1,25ml / 5l ?. I czy wystarczy jezeli tylko troche spryskam rosline ? czy musze jakas wieksza ilosc uzyc ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 powiem Ci ze na oko odmierzam ilość środka i wody. spryskaj tak, żeby było dobrze wiadomo że nie wylewaj na to 2L, ja np jesli roztwor ma 100 ml to zużywam prawie cały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi