Nylon Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem ze swoim tłustoszem. Ciecz jest, super. Klei, też super. Nawet komary większe nie mają szans no super glue jak nic. Ale... przyklejają się i tyle. nic. Nawet owocówki poprostu sie przyklejają i zdychaja z głodu. Czy on nie trawi?? Czy jeśli tak jest to czemu?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 tlustosz nie strawi calej ofiary, to jest raczej na zasadzie pajaka wyjada to co miekkie. A bardziej powazanie w czieczy ktora jest lepka sa rowniez enzymy i to one czesciowo trawia ofire. Nie wiem skad to przypuszczeie ze nie trawi a owady zdychaja z glodu ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 no bo z czego. wyrywają sie wyrywają i tak po paru godzinach już koniec... ale jeśli tak ma być to dobrze nie mam problemu suchych liści ani nic takiego więc chyba jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 a co ty byś chciał żeby je gryzł?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 buahhaha xD no a jak nieno myślę że jak np 2 tygodnie leży komar na liściu to choć troche mógłby się... skwasić? w sensie wyglądać mniej ładnie xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Pancerzyk zostanie, w środku pusto. Dlatego wygląda w miarę normalnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi