Marrom Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Krótka fotorelacja z dzisiejszego dnia z wystawy roślin owadożernych w Pradze: FOTORELACJA Zapraszam Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 super naprawde duży był wybór roslin przeznaczonych na sprzedaż ?? bo wystawa widze że duża Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 marron spoko fotki ale zebys dal wieksza rozdzielczosc bylo by bardziej ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Zarówno wystawa jak i stoiska w tym roku znacznie uboższe niż w roku poprzednim. Ceny dość niskie. Wybór - średni (popularne gatunki i odmiany). Można było jednak wyszukać smakowitsze kąski jak np. roridula, brochinia, czy rosolistnik. Odrobinę większa rozdzielczość - OK tyle, że jutro w wolnej chwili. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez marrom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Davida czasem nie spotkałeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 super, piękne fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Davida czasem nie spotkałeś? Był,był Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 a ja dla odmiany prosilbym o zdjecia dzbankow ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Fajne kapturnice, i ogolnie ladne roslinki . Oczywiscie nie obeszlo sie bez dwumetrowej mirandy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Niestety w tym roku dzbanki były ale słabo eksponowane. Były "upchane" jeden obok drugiego i sensownego zdjęcia ni jak nie dało się zrobić. Wystawionych gatunków też nie było za dużo. Podobnie inne rośliny. Były słabo eksponowane lub takiej sobie kondycji. Dlatego robiłem tylko fotki "ogólne" i kilka wyjątków które ładnie się prezentowało. Generalnie wystawa w zeszłym roku była znacznie bogatsza w "eksponaty" a sposób prezentacji był o niebo lepszy. Kapturnice, szczególnie te Davida były powalające. Wybarwienie i wielkość powalały na nogi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 czy mi się wydaje czy tam na jednym zdjęciu jest kwitnąca helka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Nie powinno takowej być (chyba, że coś przegapiłem). Podmieniłem fotki na większą rozdzielczość (dostępne po kliknięciu na główną fotkę). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi