Nylon Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Tak z czystej ciekawości - komu kibicujecie? (chodzi o kluby piłkarskie) jeśli chodzi o mnie - ONLY TOTTENHAM HOTSPUR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jeśli chodzi o mnie to lata już kibicuje Manchesterowi United ! a z polskich lubie, odre, wisłe i lecha Poczekam aż ManUtd zmierzy się z tottenhamem w tedy się tu odezwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbalski Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 W Polsce ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC (jutro idę na mecz . Z innych krajów - FC BARCELONA i jak chyba wszyscy w Europie czekam na mecz z "nowym" REALEM. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 1 Września 2009 Autor Share Napisano 1 Września 2009 no Kanthey to już nie długo ) 12 września WHITE HART LANE ) niestety bez Modrića... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 To fajnie nie mogę się doczekać herbalski jak znam życie to barcelona pokona rela, który kupił skład za ćwierć miliarda euro heh a nic nie pokażą jak zwykle ...z Espanyol rela wygrał jeddwie 3:2 heeh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Tak z czystej ciekawości - komu kibicujecie? (chodzi o kluby piłkarskie) jeśli chodzi o mnie - ONLY TOTTENHAM HOTSPUR One , One Club One Arsenal London witam "koguta" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (L)egia :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 (edytowane) One , One Club One Arsenal London Manchester niedawno wygrał z arsenalem 2:1 Edytowane 2 Września 2009 przez Kanthey Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Zagłębie sosnowiec z polskich, a z zagranicznych Chelsea London Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 no no sami rywale United Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 bo united to trzeba... o "the blues" już nie wspomne ... to co ze wygrali rok temu przegrali ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Manchester United - odkąd zacząłem interesować się piłką nożną Hull City - mu starszy tam miezkał i tak jakos Fc Oss - tak jakos teraz mnie wzięło na ten klub Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Jednak Manchester United jest mistrzem anglii i to od 3 lat !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 wyobraź sobie że wiem o tym bardzo dobrze bo codzien z godzine czytam o PL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 2 Września 2009 Autor Share Napisano 2 Września 2009 Kanthey wygrał u siebie z arsenalem 2:1 to fakt ) ale z liverpoolem zwalił 4-1 i to u siebie ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi