Dominika_Racolet Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Witam Jestem świeżynką na tym forum i już z problemami Mamy sobie Cephalotusa, mieszka u nas mniej więcej od sierpnia (wtedy kupiony w Planta Europe). I mniej więcej od dwóch tygodni pojawił sie na nim biały nalot - coś jak pleśń czy grzyb? Podejrzewam mączniaka, ale nie mam pewności. Co to jest i jak naszego malucha ratować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Też mi się wydaje, że to mączniak. Topsin by się chyba tutaj spisał. Poczekaj jeszcze na inne opinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Raczej tak. Można użyć: Bajleton 5 WP, Baymat AE, Topsin M 70 WP, BioPlatt 25 EC, Biochikol 020 PC, Bioczos BR, Biosept 33 SL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi