mateo57 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Witam proszę tu o wpisywanie się osób które hodują N.rajah mile widziane zdjęcia tych dzbaneczników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 Ja posiadam od jakiegoś czasu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 ohm... i tak malo kto sie wpisze. zdjecia sa w sieci, a opis uprawy dostales i wszyscy jednoglosnie pisali ze wysoka wilgotnosc to podstawa. liste hodujacych masz na owadozery.pl w artykule o tej roslinie (aktualnie nie ma bo cos sie zepsulo aczkolwiek normalnie jest) zjecie jednej z moich roslinek.. nie wiem w czym Ci to ma pomóc no ale masz... edit: jak nie jestes w stanie uwierzyć w niebagatelna potrzebe wysokiej wilgotnosci dla tych roslin to dam Ci zdjecia lisci po kilku godzinach w suchym parapetowym powietrzu kilku roslin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuzniak Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 (edytowane) dobry pomysł ze zdjęcamj Edytowane 20 Października 2009 przez mkuzniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 jak możesz to daj foto na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Sorki ale dla mnie totalna głupota !! nie umiesz szukać ?? wystarczy dać w wyszukiwarce i patrzec na tematy z listy roslin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 jak dla mnie ten temat jest chory http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...ghlite=%2Brajah masz spis osób Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Temat jest w pubie. Jeśli osoby mają chęć sobie tam pogadać o wszystkim i niczym niech sobie rozmawiają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Temat jest w pubie. Jeśli osoby mają chęć sobie tam pogadać o wszystkim i niczym niech sobie rozmawiają. Tu sie zgadzam wiec moje nerwy tez byly nie na miejscu za co przepraszam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 a to ten temat jest w pubie w takim razie sorki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi