Marrom Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Jako, że autorem tej animacji jest mój brat pozwolę sobie wkleić link pewnej, nowej animacji 3D: Animacja wyśmienita chociaż jej przesłania nie rozumiem... ale Uwaga, animacja nie należy do lekkostrawnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Świetne. W czym to twój brat tworzy ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Października 2009 Autor Share Napisano 25 Października 2009 3DS Max choć z racji tego, że pracuje w agencji reklamowej dodatkowo może korzystać z jakiś innych wspomagaczy. Tutaj demo z 2005roku: Zdecydowanie polecam w lepszej rozdzielczości: http://www.cechowski.com/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Super podziwiam , chyba trochę czasu zajmuje zrobienie takiego czegoś ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Ja słĘyszałem opowiadanie o lekarzy który własnie twierdził że jest nerw który łączy oko z dupą a reszta tak jak w filmie (chodzi ukłucia) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 Niezłą karierę robi ten film! Super Joemonster, wykop, jeszcze na onecie nie było! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi