kamil.sagan Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Hej, potrzebny mi tytuł do prezentacji na seminarium kuł naukowyh. Praca będzie o muchołówce jej ekologii i o kultywarach trzeba mi tylko jeszcze jakiś tytuł tylko tak zeby był jakiś z jajem znczy śmieszny taki krutko i z przymrużeniem oka. Jak beda jakieś fajne propozycje to w nagrodę mech czerwony i nasionka rosiczek. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 (edytowane) MUCHOŁÓWKA Roślina z licencją na zabijanie albo SZCZĘKI 5 Koszmar bagien bądź TORFOWISKA MAJĄ OCZY można też wykorzystać coś z horroru pt. "Smakosz", ale nic nie przychodzi mi do głowy Edytowane 21 Marca 2010 przez Człowiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 fajne pomysły może coś użyje. Czekam na dalsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Muchołówka - sposób na teściową. ...byle tylko jakiś nowy mit nie powstał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Jeśli idziemy już w tę stronę... "Denerwują Cie sąsiedzi?..." Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 owadozer - maly ale wariat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Postrach Małego Głoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 hmm "muchołówka - roślina dosłownie zjadająca natrętów" "muchołówka prawie jak James Bond też ma licencje na zabijanie" "Coś ci bzyka, coś ci buczy, muchołówka to uciszy" "muchołówka - gdyby była większa akwizycji by nie było" "Rajd w aerozolu kiedyś się skończy, muchołówka co najwyżej urośnie" "muchołówka - najszybsza roślina świata?" "muchołówka - roślina która kocha owady... na zabój" "moja muchołówka jest jak moja teściowa też się żywi byle czym:P" no coś bym jeszcze wymyślił ale jakoś słabo mi idzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Tytuł trochę inny wymyśliłem ale nagroda będzie Za najwięcej ciekawych pomysłów mech i nasionka wędrują do użytkownika hypnos Proszę o kontakt z danymi do wysyłki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2010 jutro juz moja prezentacja na konferencji kół naukowych temat: „Muchołówka amerykańska – bezwzględny drapieżnik w naturze, kolorowy pupilek na parapecie” no i oczywiście wspomnę o naszym forum jak ktoś zainteresowany z lublina to o 14 mam swoje wystąpienie w centrum kongresowym UP Pozdrwiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 To miło ... ja ma za daleko ale możesz zawsze nagrać wystąpienie i wstawić w sieci oraz link na forum Troche ze późno trafilem na ten temat ale ja bym powiedzial "Rosliny z licencja na zabijanie" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 ale ja bym powiedzial "Rosliny z licencja na zabijanie" To był mój pomysł, MaklerW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi