Maciej Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 (edytowane) W piątek byłem na poznańskiej Nocy naukowej. Wśród wielu pokazów było rozmnażanie roślin owadożernych in vitro. Pokaz był fajny bo kazdy mógł,rozmnożyć rosiczkę lub tłustosza in vitro. Teraz moje pytani Co to za tłustosz? Dziś tj(5.11) zrobiłem nowe zdjęcia. Zależy mi na identyfikacji, jeśli to krzyżówka to napiszcie czy zimować Edytowane 5 Października 2010 przez Maciej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Zniekszatłcona Tina? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Czy nikt nie wie co to za tłustosz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Najbardziej przypomina P.' Tina'. Wstaw zdjęcie jak pojawi się kwiat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Mi to przypomina agnata, a ponieważ 'Tina' to krzyżówka agnata x zecheri, to również może to być i ona. Bez kwiatu raczej mało kto potrafi określić, jaki to tłustosz. W każdym razie coś pokrewnego z agnata, czyli meksykański. Zimowanie w ich przypadku polega na zapewnieniu temperatury kilkunastu stopni i ograniczeniu podlewania. Takie warunki możesz uzyskać na parapecie blisko okna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi