JATAMAN Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 kolego nie da się jednoznacznie powiedzieć ile i jak często. musisz obserwować roślinę. ja jak tylko moja lekko przywiędnie dolne liście to podlewam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 da się go jeszcze uratować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 ola boga! co ty mu zrobiles Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Możesz spróbować w wysokiej wilgotności, może odrośnie od niego jakiś mały dzbanek. Jak dla mnie sama roślina padła, tkanki niektóre tylko jeszcze żyją. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 Hodowla dzbanecznika - FAIL! Robisz to źle... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 Hodowla dzbanecznika - FAIL! Robisz to źle... To juz nic się nie da z nim zrobić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 AMEN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JATAMAN Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 AMEN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
znajomy Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 AMEN Tak mi się spodobał dzbanecznik i prawdopodobnie zakupie kolejnego,ale zastanawiam się czy go dam rady utrzymać w wysokiej wilgotności.Ten był w kuchni gdzie czasami była wysoka wilgotność jak się gotowało.Może wy macie coś do sprzedania? Albo jakąś inną rosline zakupić,łatwiejszą w utrzymaniu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Tak mi się spodobał dzbanecznik i prawdopodobnie zakupie kolejnego,ale zastanawiam się czy go dam rady utrzymać w wysokiej wilgotności.Ten był w kuchni gdzie czasami była wysoka wilgotność jak się gotowało.Może wy macie coś do sprzedania? Albo jakąś inną rosline zakupić,łatwiejszą w utrzymaniu? Ja mam holenderskiego N. Rebecca soper i maluteńkiego N. Sanguinea, jeśli chcesz. Pisz na PW albo gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi