tomislav1ster Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam. JUż dawno nic nie wstawiałem a sporo się zmieniło. Tym razem tylko kilka zdjęć aby zaostrzyć u was apetyty . Może kiedyś dorobię więcej. Nepenthes x ventrinermis Nadal nie ustalona krzyżówka, może jakieś pomysły ? Nepenthes spathulata Nepenthes inermis Ogólny mały rzut : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 ventrinermis bardzo wdzieczny A moza jak juz znajdziesz troche wiecej czasu to zamiescisz jeszcze zdejciac pomieszczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ok. Aczkolwiek nie spodziewaj czegoś tak wyrafinowanego jak u Sativa lub Radka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Ok. Aczkolwiek nie spodziewaj czegoś tak wyrafinowanego jak u Sativa lub Radka. Nie finezja jest ważna ale rezultaty Do tego na razie jest jeszcze mało takich projektów więc wszelkie doświadczenia przydadzą się później ludziom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 ta nie ukorzeniona sadzonka to wydaje mi sie ze to gentle to mam taka sama Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Hej, ładny ventrinermis. A co do krzyżówki to wygląda jakby na pewno była w tym maxima. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi